Πώς να σταματήσω τις διαφημίσεις στον browser;

Το AdBlock Plus ήταν το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε για να σταματάει τις ενοχλητικές διαφημίσεις στους browsers μας και είχαμε αναφερθεί σε αυτό σε προηγούμενο άρθρο. Το AdBlock Plus ήταν πολύ καλό και επαρκές πρόσθετο. Μόνο του απέκλειε όλες τις διαφημίσεις.

Οι εταιρείες διαφήμισης όμως εξελίχθηκαν και το AdBlock Plus δεν μπόρεσε να κρατήσει το ίδιο επίπεδο. Πρόσφατα παρατήρησα ότι σε αρκετά site οι διαφημίσεις εμφανίζονταν. Όχι όλες και όχι πάντα. Σε κάποια website μάλιστα, ήταν σαν να μην υπήρχε διαφορά είτε είχες είτε όχι εγκατεστημένο το πρόσθετο. Το AdBlock Plus δεν μπορούσε πια να τις αποκλείσει. Το ερώτημα λοιπόν, παραμένει…

Πώς απενεργοιποιώ τις διαφημίσεις στον browser;

Μετά από σύντομη έρευνα, βρήκα το πρόσθετο uBlock Origin. Το uBlock Origin είναι ένα γρήγορο, ελαφρύ και αποτελεσματικό το οποίο κάνει την ίδια δουλειά με το AdBlock Plus, απενεργοποιεί τις διαφημίσεις.

Πώς να σταματήσω τις διαφημίσεις στον browser - Calhas.wordpress.comΤο uBlock Origin θα το βρείτε εδώ και προσφέρεται για τους εξής browsers: Chrome, Firefox, Safari.

 

Εσύ τι γνώμη έχεις;